Оферта No. 13154

16362 EUR ( 32001 BGN )

( 12.59 EUR / кв.м. )

продава: къща, 11 km от общ. център

Община Севлиево Земя:1300 кв.м. Етаж:1 Спални:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13154
Представяме Ви една малка къща в спокойно селце на 11 км. от гр. Севлиево. Къщата е на един етаж, състояща се коридор, две стаи и черна кухня. В коридора може да се направи вътрешна баня. До къщата има долепена лятна кухня с две стаи. Има тлакане, състоящо се от две избени помещения и плевня. Има външна масивна постройка с баня и тоалетна в отделни помещения. Къщата е полумасивна на дървен гредоред, има трифазен ток и бетонна чешма в равния двор, който е 1300кв.м. Покривът е в добро състояние. Ако търсите имот на село, за постоянно обитаване или за почивните дни, това предложение е идеално за Вас! Районът е известен с чистия си въздух, зеленина и хубавите ловни полета, които събират гости от цялата страна!

Ако това предложение Ви интересува, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Велислава Панайотова на тел. номер 0883 449 060.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio