Оферта No. 13169

10226 EUR ( 20000 BGN )

( 15.76 EUR / кв.м. )

продава: къща, 4 km от общ. център

Община Габрово Площ:77 кв.м. Ползваема площ:100 кв.м. Земя:649 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13169
Предлагаме на Вашето внимание къща в едно от живописните селца на Община Габрово. Къщата е на два ката. На първото ниво са обособени мази и баня с тоалетна; на основното ниво са обособени антре, четири стаи и кухня; има възможност за обособяване на санитарен възел и на това ниво. Дворното място е 650 кв.м., с гледка към планините, трайни насъждения. Има възможност за закупуване на съседен имот за уширяване на двора. Чудно място за Вашата почивка и семейна ваканция. Заповядайте на оглед - 0887 60 23 24.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio