Оферта No. 13174

18407 EUR ( 36000 BGN )

( 61.36 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:40 кв.м. Ползваема площ:40 кв.м. Земя:300 кв.м. Етаж:1 Спални:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13174
Предлагаме на Вашето внимание малка едноетажна къща в гр.Габрово, на тихо и спокойно, но в същото време комуникактивно място – в близост до поликлиника, пазар, автобусна спирка. Имотът се намира в кв.“Шиваров мост“ и е с прилежащ двор от 130 кв.м. Къщата разполага с дневна стая, две спални, отремонтирана баня и тоалетна, нов покрив, плоча между етажите, гипсокартон, PVC дограма. Ако търсите подобен имот, моля, не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще отговори на въпросите Ви и при желание от Ваша страна, ще организира оглед на имота.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio