Оферта No. 13175

10226 EUR ( 20000 BGN )

( 50.13 EUR / кв.м. )

продава: къща, 7 km от общ. център

Община Трявна Площ:54 кв.м. Ползваема площ:108 кв.м. Земя:204 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:полумасивна с ЧСБЕ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13175
Предлагаме на Вашето внимание двуетажна къща в град Плачковци. Къщата е с директен достъп от основна улица. На първото ниво може да се изгради всекидневна или механа. На второто ниво са обособени три стаи, кухненски бокс и баня с тоалетна. Къщата е здрава и с потенциал. Дворчето е маломерно, но може да се превърне в приятно местенце за отдих. Заповядайте на оглед - 0887 60 23 24.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio