Оферта No. 13179

22497 EUR ( 44000 BGN )

( 394.68 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Площ:57 кв.м. Чиста жил.площ:57 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:6 Спални:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13179
Новото ни предложение е за двустаен панелен апартамент, находящ се в квартал Трендафил 2. В непосредствена близост до имота се разполагат автобусни спирки, хранителни магазини, аптека, детска градина и училище.

Жилището е с пллощ от 57 кв. метра, разположен на втори етаж с изложение изток-запад. Разпределението на стаите е следното : коридор, всекидневна с тераса, спалня, кухня с тераса и баня и тоалетна. Общите части на блока са отремонтирани и входната врата е с контролиран достъп. Към имота прилежи и избено помещение.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio