Оферта No. 13182

35791 EUR ( 70000 BGN )

( 402.15 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Площ:89 кв.м. Чиста жил.площ:89 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:8 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13182
Предлагаме на Вашето внимание тристаен апартамент в кв. Голо бърдо. Жилището е разположено на първи етаж, над магазини и се състои от коридор, кухненски бокс, трапезария с тераса, всекидневна с тераса, две спални, баня и тоалетна в отделни помещения. Към апартамента прилежат маза и таванска стая. Апартаментът е вътрешен и топъл. Отлична локация. Заповядайте на оглед - 0887 60 2 24.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio