Оферта No. 13187

6816 EUR ( 13331 BGN )

( 5.11 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:1333 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13187
Продава празно дворно място отредено за жилищно строителство в село Гергини на около 8 км от гр.Габрово в посока гр.Севлиево. Теренът е с площ 1333 кв.м, с лек наклон в източна посока, ограден с метална мрежа на метални колове на бетонова основа. Имотът е достъпен от път с трошено каменна настилка, отстои на около 20м. от асфалтов път. В имота е прекаран водопровод, а електричеството е на границата.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, вода, равнинен, ограда

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio