Оферта No. 13191

43460 EUR ( 84999 BGN )

( 15.63 EUR / кв.м. )

продава: къща, 24 km от общ. център

Община Севлиево Ползваема площ:133 кв.м. Земя:2780 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13191
Предложения за продажба недвижим имот се намира в едно китно планинско селце , което се намира в началото на средното течение на река Росица, на левия й бряг, там където тя плавно обикаля хълма "Града" , който се намира в североизточните склонове на масива Разлатица от Средния Предбалкан. Отстои на 15 километра от гр. Севлиево, на 25 километра от Габрово и на около 170 километра от София. Имота представлява дворно място от 2780 кв.м заедно с построената в него двуетажна масивна сграда с разгърната застроена площ от 133 кв.м . Къщата включва: на първия етаж голяма механа с камина, на втория етаж три стаи които са обособени като самостоятелни помещения всяко с баня и тоалетна. Имотът е подходящ както за постоянно живеене, така и за отдих и почивка .

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio