Оферта No. 13192

34768 EUR ( 67999 BGN )

( 424.00 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Площ:82 кв.м. Чиста жил.площ:82 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:9 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13192
Представяме Ви тристаен тухлен апартамент в кв. "Лъката". Жилището е разположено на първи етаж над магазини с изложение изток, юг, запад.

Площта е 82 кв.м, разпределени в кухня с тераса, всекидневна, родителска спалня с тераса, детска спалня с тераса, баня, тоалетна и килер. Жилището е запазено с добър общ вид.

Районът, в който се намира става все по- предпочитано място за живеене, в близост до Спортна зала " Орловец", супермаркети, аптеки, училище и детска градина.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, ТЕЦ, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio