Оферта No. 13194

71500 EUR ( 139840 BGN )

( 308.19 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:214 кв.м. Ползваема площ:214 кв.м. Земя:232 кв.м. Етаж:3 Спални:7
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13194
Предлагаме Ви едно чудесно предложение за жилищен имот в квартал Баждар на град Габрово.

Представлява 1/2 идеална част от парцел, целият с площ от 465 кв.м., заедно с построената в него триетажна масивна жилищна сграда със застроена площ от 136 кв.м. на всеки етаж.

Обект на продажба е вторият жилищен етаж с площ 136 кв.м., който съдържа кухня, просторна всекидневна с тераса, стая за отдих и почивка с камина и тераса, две спални, баня, тоалетна. Състоянието на имота е добро, подменени улуци, подменена дограма, нови сервизни помещения. Подовите настилки са паркет в стаите и теракота в коридора и кухнята.

Отоплението е решено чрез локално парно топление от камината с радиатори и въздухопроводи.

Към имотът на таванския етаж на сградата е обособено и едно едностайно жилище с площ от 45 кв.м., което съдържа три стаи, баня - тоалетна.

В партерният етаж на сградата има гараж и избено помещение.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio