Оферта No. 13198

13805 EUR ( 27000 BGN )

( 8.12 EUR / кв.м. )

продава: къща, 8 km от общ. център

Община Габрово Площ:56 кв.м. Ползваема площ:56 кв.м. Земя:1700 кв.м. Етаж:1 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13198
Предлагаме на Вашето внимание едноетажна къща за продажба в балканско селце, отстоящо на на 11 км. от гр. Габрово. Къщата разполага с 56 кв.м. жилищна площ и 1700 кв.м. прилежащ двор. Разпределението е кухня, две стаи, нова баня с тоалетна, а покривът е отличен. Идеален имот за почивка, в който може да се насладите на голям двор, чист въздух и спокойствие, а в близост има и рекичка. Ако търсите подобен имот, моля, не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще отговори на въпросите Ви и при желание от Ваша страна, ще организира оглед на имота.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio