Оферта No. 13201

43460 EUR ( 84999 BGN )

( 86.92 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:136 кв.м. Ползваема площ:136 кв.м. Земя:500 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13201
Предлагаме на Вашето внимание монолитна двуетажна къща за продажба в гр. Габрово с прилежащ двор от 500 кв.м, гараж за две коли и мазе. Всеки етаж е с площ от 68 кв.м и със следното разпеределение: първи етаж – три стаи, баня и тоалетна, втори етаж – три стаи, баня и тоалетна, и тераса. Имотът е с частично подменена дървена дограма с PVC, подовата настилка е дървено дюшеме, а отоплението е локално парно на твърдо гориво. Под гаража има обособена механа. Ако търсите подобен имот, моля, не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще отговори на въпросите Ви и при желание от Ваша страна, ще организира оглед на имота.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio