Оферта No. 13210

27098 EUR ( 52998 BGN )

( 37.64 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:110 кв.м. Ползваема площ:110 кв.м. Земя:720 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13210
Предлагаме на Вашето внимание двуетажна къща за продажба в гр. Габрово, с отстъпено право на строеж. Имотът разполага със 720 кв.м двор, селскостопански постройки, лятна кухня и гараж. На първи етаж ни очаква кухня с трапезария и спалня, а топла връзка ни отвежда на втори етаж, където ще намерим две спални, две тараси и помещение за баня и тоалетна. Сградата е полумасивна и към момента разполага с външен санитарен възел. Ако това предложение Ви интересува, моля свържете се с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще отговори на въпросите Ви и при Ваше желание, ще организира оглед на имота.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio