Оферта No. 13212

36410 EUR ( 71211 BGN )

( 449.51 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Площ:81 кв.м. Чиста жил.площ:69 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13212
Предлагаме на Вашето внимание апартаменти в новострояща се сграда в кв. Трендафил на град Габрово. Жилищата са с чиста жилищна площ от 69 кв.м. до 91 кв.м. и цени от 36 410 евро без ДДС. Налични са жилища с една и две спални; сградата се изпълнява по всички съвременни изисквания; ще бъде инсталиран висок клас асансьор от утвърден производител; обособени са места за паркиране към всеки апартамент срещу сумата от 5000 лв. без ДДС. Сградата е с отлична локация, лесен достъп и с отлично слънцеогряване; общите части ще са напълно завършени, а жилищата ще са изпълнени до степен БДС – на шпакловка и замазка. Пусков срок - 2022 г. Заповядайте на оглед – 0887 60 23 24, за да изберете новият си дом, без комисионна за нашата услуга!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio