Оферта No. 13217

25565 EUR ( 50000 BGN )

( 2.64 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:9694 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13217
Продава близо 10 дка земеделска земя с променено предназначение за „Автосервиз с гараж и администрация” в близост до главен път Габрово-Севлиево, с лице около 66 м към път с асфалтова настилка за с.Гергини. Теренът е равнинен, достъпен от асфалтов път, в близост ток и вода. Изработен е ПУП със следните градоустройствени показатели: Плътност на застрояване – мах.75%, Озеленена площ – мин.25%, Кинт – 1,8 ; Височина на застрояване – ниско до 10м.

Възможна е промяна предназначението на имота за друг вид дейност според желанието на клиента.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
виза за проектиране, равнинен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio