Оферта No. 13223

34853 EUR ( 68165 BGN )

( 348.53 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:100 кв.м. Чиста жил.площ:82 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13223
Агенция за недвижими имоти РЕГЕНТ предлага за продажба апартаменти в новооткрита жилищна сграда! Сградата е с модерна визия, луксозни общи части, асансьор, на комуникативно място. Асансьорът слиза до складовите помещения, сградата има рампа за инвалиди, а апартаментите на партеният етаж са подходящи за офиси или салони за красота. В близост се намира хипермаркет, магазини, бензиностанции, автогара, средно училище.

Предлаганият апартамент №1, на партерен висок етаж,с чиста жилищна площ от 82.32 кв.м. и избено помещение. Апартаментът се състои от две спални, просторна и светла всекидневна с кухненски бокс и два санитарни възела.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio