Оферта No. 13225

89900 EUR ( 175826 BGN )

( 97.29 EUR / кв.м. )

продава: къща, 5 km от общ. център

Община Габрово Площ:112 кв.м. Ползваема площ:112 кв.м. Земя:924 кв.м. Етаж:1 Спални:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13225
Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание за продажба, къща с двор в сърцето на Балкана, до река и близо до етнографски комплекс Етър, на около 12 км от идеалния център на град Габрово.

Имотът е с ЗП 112 кв.м. разположен в двор от 924 кв.м. Къщата се състои от три спални, санитарен възел и избено помещение. Дневен тракт, включващ напълно оборудвана кухня, камина с водна риза и санитарен възел. Барбекю с лятна кухня, кът за хранене и междинен навес. Дворното пространство е равно, озеленено с райграс, посадени са овощни дръвчета и лози, които го правят прекрасно място за отдих.

Местоположението на имота го прави подходящо за целогодишно обитаване, с много добра инфраструктура и редовно снегопочистване. Ако търсите комбинация от спокойствие, зеленина, чист въздух и удобствата, домашния уют изпълнени с внимание към всеки детайл, това е Вашият имот!

Ако това предложение Ви интересува, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Велислава Панайотова на тел. номер 0883 449 060 за огледи, като е възможно да направим и видео обиколка!

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio