Оферта No. 13229

33000 EUR ( 64541 BGN )

( 117.02 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Камъка

Община Габрово Площ:282 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13229
Предлагаме Ви за продажба парцел в един от най-търсените квартали на гр.Габрово, а именно кв.Камъка. Поземленият имот е с площ от 282 кв.м., като има идеен проект за изграждане на многофамилна жилищна сграда със следните параметри, Разгърната застроена площ 530,20 кв.м. и максимална плътност на застрояване 48% с интензивност 1,74. Проекта включва: сутеренен етаж с парко места и избени помещения, първи етаж - апартамент с площ 91,90 кв.м., втори и трети етаж апартаменти 107 кв.м. и тавански етаж с ателие 50 кв.м.

За повече информация или организиране на оглед, моля сържете се с обслужващия брокер Александра Колева - 0888181250.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio