Оферта No. 13230

33234 EUR ( 64999 BGN )

( 255.65 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:130 кв.м. Чиста жил.площ:110 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:5 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13230
Представяме Ви монолитно жилище в кв. Падало на 4-ти жилищен етаж, под тавански стаи с площ 110 кв.м., разпределени между три стаи, столова с кухненски бокс, баня и тоалетно отделно, килер и две тераси. Към него прилежат и таванска стая с площ от 13.13 кв.м, и избено помещение с площ 5.85 кв.м. Апартамента има нужда от обновяване, като получавате достатъчно площ върху която да развихрите своето въображение.

Най-важното при покупка на жилище е локацията, а тук тя е отлична! Наблизо има училище, детска градина, хипермаркети, поликлиника и редовен градски транспорт.

Ако това предложение Ви интересува, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Велислава Панайотова на тел. номер 0883 449 060.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio