Оферта No. 13243

32723 EUR ( 64000 BGN )

( 419.53 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Младост

Община Габрово Площ:78 кв.м. Чиста жил.площ:75 кв.м. Етаж:8 Бр.етажи:8 Спални:2 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13243
Предлагаме Ви тристаен панелен апартамент в кв. Младост, с площ от 75 кв.м. Жилището е частично ремонтирано, като е сменена изцяло дограмата с ПВЦ, западната страна е с външна изолация, терасата е усвоена към кухнята, коридора, едната спалня и тоалетна също са напълно обновени. Нужда от осъвременяване имат банята и двете стаи. Към апартамента има прилежащо избено помещение с площ 3 кв.м. Локацията е изключително атрактивна, като в близост се намират детска градина, училище, хипермаркети, заведения, спирки на градския транспорт.

Ако това предложение Ви интересува, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Велислава Панайотова на тел. номер 0883 449 060.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, ТЕЦ, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio