Оферта No. 13245

28121 EUR ( 54999 BGN )

( 15.62 EUR / кв.м. )

продава: къща, 22 km от общ. център

Община Габрово Площ:140 кв.м. Ползваема площ:140 кв.м. Земя:1800 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13245
Предлагаме за продажба къща в гр. Габрово с прилежащ двор от 1800 кв.м, гараж от 18 кв. м, външна чешма и селскостопански постройки. Къщата е двуетажна и разполага със 70 кв.м жилищна площ. На първи етаж са ситуирани кухня, хол с преходна спалня, баня и тоалетна. Всички прозорци на първи етаж са с подменена дограма. Втори етаж разполага с кухня, хол, две спални, баня и тоалетна. Къщата е в добро състояние, на гредоред и локално отопление. Ако искате да се сдобиете с този имот, моля, не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще отговори на всичките Ви въпроси и ще организира оглед при желание от Ваша страна.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio