Оферта No. 13246

17895 EUR ( 34999 BGN )

( 9.09 EUR / кв.м. )

продава: къща, 38 km от общ. център

Община Дряново Площ:65 кв.м. Ползваема площ:130 кв.м. Земя:1968 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13246
Предлагаме за покупка имот сгушен в китно Дряновско село, предлагащо красиви гледки, чист въздух и много слънце. Площа на имота е 1968 квадратни метра, като в него са разположени : Полумасивна къща на два етажа с площ от 65 кв.м., разпределени в четири спални, голяма всекидневна,тераса, кухня и избено помещение. Разполага още с навес, преустроен като лятна кухня.

Двуетажна паятнова жилищна сграда с площ от 90 кв.м

В имота има ток и вода, няма вътрешна тоалетна.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio