Оферта No. 13248

38347 EUR ( 74999 BGN )

( 430.87 EUR / кв.м. )

продава: магазин, гр.Габрово, кв.Младост

Община Габрово Площ:89 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:14 Телефонни линии:3 Строит. система:едроплощен кoфраж
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13248
Агенция за недвижими имоти Регент предлага ексклузивно само на своите клиенти да закупят магазин в един от най-комуникативните райони на Габрово, а именно кв. Младост. Обектът на продажба е площ от 89 кв.м., два входа и три помещения, от които една по-голяма търговска част, две помощни помещения и санитарен възел.

Ако това предложение Ви интересува, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Велислава Панайотова на тел. номер 0883 449 060.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ТЕЦ, вход за зареждане, WC

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio