Оферта No. 13252

28000 EUR ( 54762 BGN )

( 266.67 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Стефановци

Община Габрово Площ:105 кв.м. Чиста жил.площ:105 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:2 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13252
Предлагаме за покупка монолитен слънчев апартамент в кв. "Стефановци" с квадратура от 105 кв.м.разпределени по следния начин: входно антре, две самостоятелни спални, кухненски бокс, трапезария и всекидневна, баня и тоалетна/отделно/ , килер и две тераси. Площта позволява да преустроите жилището по Ваш вкус и предпочитание.

Районът е целогодишно поддържан и разполага с автобусна спирка в близост.

Към имота прилежи избено помещение и 1/2 част от дворното място на жилищната сграда.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio