Оферта No. 13253

30677 EUR ( 59998 BGN )

( 511.28 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Бичкиня

Община Габрово Площ:60 кв.м. Чиста жил.площ:60 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:8 Спални:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13253
Предлагаме на Вашето внимание изцяло южен апартамент за продажба в спокоен квартал, в блозост до училище и детска градина. Жилището се намира на първи етаж, разполага с 60 кв.м площ и се състои от кухня, спалня и хол. Имотът е след извършен ремонт с подменена 5-камерна дограма с 4-сезонен стъклопакет, подменени ел. и ВиК инсталации, входна и интериорни врати. Всички стаи са с вата и картон и щори, банята е отремонтирана, а кухнята е с ново кухненско оборудване и съдомиялна машина. Ако този имот представлява интерес за Вас, моля свържете се с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще отговори на въпросите Ви и ще организира оглед при желание от Ваша страна.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, интернет връзка, асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio