Оферта No. 13267

350000 EUR ( 684530 BGN )

( 831.35 EUR / кв.м. )

продава: хотел, 14 km от общ. център

Община Габрово Площ:421 кв.м. Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13267
Агенция за недвижими имоти РЕГЕНТ представя на своите клиенти семеен хотел в архитектурно – исторически резерват Боженци. Селото е със статут на резерват от 1964г., като повечето имоти са със съхранен възрожденски стил от 18-19 век. Боженци е сред 100 национални туристически обекта на Българския туристически съюз, като годишно е посещаван от над 25 000 туриста. Идеално е за развитие на малък семеен бизнес и туризъм, като е възможно финансиране от еврофондове.

Семейният хотел обхваща три къщи във възрожденски стил с РЗП 372 кв.м., покрито барбекю – 49 кв.м., УПИ – 710 кв.м и земеделска земя – 2877кв.м.

Легловата база включва 4 двойни, 2 тройни стаи и два апартамента с общо 22 легла. Всяка стая разполага със санитарен възел, като в апартаментите има и камина. Интериорът е в автентичен възрожденски стил.

Механата разполага с 35 места, а външния навес и барбекю къта разполагат с 20.

Отоплението на комплекса е решено посредством котел на твърдо гориво, а над кухненската част има двустаен апартамент, който служи за целогодишно обитаване от собствениците. Дворът е равен с райграс, камък, има детски кът и паркинг за гостите на хотела.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio