Оферта No. 13268

30678 EUR ( 60000 BGN )

( 426.08 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:72 кв.м. Чиста жил.площ:60 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13268
Фирма РЕГЕНТ предлага за продажба апартаменти в новооткрита жилищна сграда!

Сградата е с модерна визия, луксозни общи части, асансьор, на комуникативно място. Асансьорът слиза до складовите помещения, сградата има рампа за инвалиди, а апартаментите на партерния етаж са подходящи за офиси или салони за красота. Всички апартаменти са оборудвани с климатик и са на завършени замазка и шпакловка. В близост се намира хипермаркет, магазини, бензиностанции, автогара, средно училище.

Предлаганият апартамент №8, на трети етаж, с чиста жилищна площ от 59.85 кв.м. и избено помещение. Апартаментът се състои от спалня, просторна и светла всекидневна с кухненски бокс и санитарен възел.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio