Оферта No. 13285

51079 EUR ( 99900 BGN )

( 537.67 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Тлъчници

Община Габрово Площ:95 кв.м. Чиста жил.площ:89 кв.м. Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13285
Представяме Ви тристаен апартамент в новопостроена жилищна сграда в кв. Тлъчници. Апартаментът е завършен по БДС. като е направена отоплителна инсталация на газ с котeл Viessmann - немско качество. Разпределението е следното: коридор, голяма стая, обединяваща кухня и всекидневна, две спални, санитарен възел, тоалетна и ниша предназначена за мокро помещение. Площта е 89 кв.м. Напълно подготвен за довършване по Ваш вкус и идеи!

Ако търсите да закупите подобен имот, моля не се колебайте да позвъните на нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще отговори на въпросите Ви и при Ваше желание ще организира оглед на имота.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация, асансьор, необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio