Оферта No. 13291

180000 EUR ( 352044 BGN )

( 294.60 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:611 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13291
Предлагаме на Вашето внимание в централната част на града комплекс земя с отстъпено право на строеж, заедно с построената в него сграда. Обект на нашата продажба е производствен цех, етаж ІV /четвърти/ , със застроена площ от 611 кв.м, който съдържа: офисна част, съблекални за персонала - мъже и жени с WС и баня; производствена част; складова част; стая за почивка със сервизно помещение.Отоплението в цеха се

извършва с климатична инсталация, като има и котелна система. В зависимост от разпределението

на помещенията, в цеха могат да работят при добри условия между 50 - 60 работника.

Освен производственото помещение, като недвижим имот е възможна и продажба на "Бизнеса".

Шивашкото предприятие е със собствена търговска марка от 25 години, работи със сертифицирани материали от Турция и има над 200 контрагенти в България, а някои от тях и в чужбина.

За повече информация за производствената дейност, наличното оборудване и машини оставам на разположение за Вашите въпроси!

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Бойка Цанкова

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio