Оферта No. 13292

16362 EUR ( 32001 BGN )

( 33.26 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:110 кв.м. Ползваема площ:116 кв.м. Земя:492 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:2 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13292
С удоволствие Ви представяме жилище с история изпълнена с романтика! Монолитен етаж от къща с чиста площ от 110 кв.м., разпределени между антре, две стаи, всекидневна, стая с черна кухня и санитарен възел. Жилището има нужда от подобрения, но имате достатъчно площ за да реализирате Вашите идеи! Чудесен имот с цел инвестиция и отдаване под наем.

Ако това предложение Ви интересува, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Велислава Панайотова на тел. номер 0883 449 060.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Велислава Панайотова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Велислава Панайотова

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio