Оферта No. 13297

179 EUR ( 350 BGN )

отдава: тристаен апартамент, гр.Севлиево,

Община Севлиево Чиста жил.площ:90 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:6 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13297
Регент отдава апартамент в широк център на гр. Севлиево. Мястото е възлово и удобно за живеене, с паркоместа в близост са училище, парк, Дом на културата, магазини и административни услуги. Апартамента е ситуиран на четвърти жилищен етаж от шест има асансьор. Сградата е с добре поддържани общи части. Жилището е изключително светло, просторно и се отдава обзаведено. Състои се от антре, коридор, две спални, хол, всекидневна и кухня обединени в едно, мокро помещение, баня, тоaлетна по отделно и две тераси,При наемане на жилището се изискват две депозитни вноски!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, асансьор, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio