Оферта No. 13321

48573 EUR ( 94999 BGN )

( 379.48 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:128 кв.м. Чиста жил.площ:128 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13321
Предлагаме на Вашето внимание многостаен апартамент, сградата е ГАЗИФИЦИРАНА, намиращ се срещу II-ро ОУ "Неофит Рилски. Жилището се намира на втори жилищен етаж и се състои от антре, 3 спални, кухня, трапезария, черна кухня, баня с тоалетна, тераса. В цената на имота е включена част от тавански етаж, която част се изразява в две стаи, като едната е с баня и тоалетна. Предлагаме закупуване на помещение на партерния етаж на сградата (магазин) с площ 28 кв.м., заедно с маза 30 кв.м. и стаичка с площ 15 кв.м. за цена от 35 000 лв. За повече информация се обърнете към брокера на офертата: 0887 60 23 24, Красен Дойков
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio