Оферта No. 13322

15339 EUR ( 30000 BGN )

( 356.72 EUR / кв.м. )

продава: магазин, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:43 кв.м. Ползваема площ:28 кв.м. Бр.етажи:3 Телефонни линии:2 Строит. система:тухла
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13322
Предлагаме на Вашето внимание помещение срещу II-ро ОУ Неофит Рилски, партерен етаж с площ 28 кв.м., заедно с маза 30 кв.м., в която има изграден санитарен възел и стаичка с площ 15 кв.м.- за склад. Възможно е закупуването и на многостаен апартамент, който се намира на втори жилищен етаж на сградата и се състои от антре, 3 спални, кухня, трапезария, черна кухня, баня с тоалетна, тераса. В цената на апартамента, която е 95 000 лв. е включена част от тавански етаж, която част се изразява в две стаи, като едната е с баня и тоалетна. За повече информация се обърнете към брокера на офертата: 0887 60 23 24, Красен Дойков
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Красен Дойков

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio