Оферта No. 13326

26588 EUR ( 52001 BGN )

( 49.24 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Трявна

Община Трявна Площ:144 кв.м. Ползваема площ:144 кв.м. Земя:540 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:полумасивна с ЧСБЕ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13326
Продава дворно място с площ 540 кв.м, с двуетажна масивна жилищна сграда в гр.Трявна, ул. „Украйна”. Дворното място е терасирано с наклон в южна посока. Жилищната сграда е двуетажна със ЗП 72 кв.м. На първи етаж са обособени кухня, спалня и избено помещение, чрез вътрешно стълбище се достига до втори етаж, там са обособени коридор, три стаи, килер и една тераса. До жилищната сграда е долепена лятна кухня с площ 20 кв.м. Имотът има нужда от ремонтни работи и осъвременяване.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio