Оферта No. 13333

41927 EUR ( 82001 BGN )

( 432.24 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Севлиево, Център

Община Севлиево Площ:97 кв.м. Чиста жил.площ:97 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:7 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13333
Предлагаме на Вашето внимание тристаен апартамент за продажба в централна част на гр. Севлиево, в близост до Дом на културата. Имотът е с чиста жилищна площ от 96,94 кв.м, с прилежащи избено и таванско помещение.Разпределението е както следва, коридор, две спални, кухня, хол, баня, тоалетна. Започнат е ремонт, като са подменени дограми - ПВЦ в свъншно К-стъкло,обединени са кухня и хол, паркета е запазен. Светъл и просторен апартамент, сградата е газифицирана.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация, асансьор, необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio