Оферта No. 13335

3068 EUR ( 6000 BGN )

( 10.09 EUR / кв.м. )

продава: къща, 14 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:36 кв.м. Земя:304 кв.м. Етаж:1 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13335
Предлагаме на Вашето внимание един бюджетен имот - малка къща за продажба в с. Стоевци, само на 12 км. от гр. Габрово. Застроената площ на имота е 36 кв.м с прилежащ равен двор от 304 кв.м. Къщата е монолитна, за основен ремонт, разполага с електричество и водоснабдяване. Спокойно село, приятна панорамна гледка, подходящ имот за почивка в събота и неделя. Ако имате интерес към тази оферта, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. Номер 0884 119 159. Той ще отговори на въпросите Ви и ще организира оглед на имота.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio