Оферта No. 13337

71070 EUR ( 138999 BGN )

( 309.00 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Площ:60 кв.м. Ползваема площ:120 кв.м. Земя:230 кв.м. Спални:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13337
Топ оферта за къща в гр. Севлиево. Предлагаме за продажба имот, който често се търси, но рядко можем да предложим. Продаваме къща в гр. Севлиево с отлична локация, на комуникативно място, имот, който не губи стойността си във времето. Къщата е с разгърната застроена площ 63 кв.м и сутерен 53 кв.м. На единият етаж има голяма дневна с веранда, спалня, баня и тоалетна отделно, а сутеренът, който е цял етаж разполага със спалня, тоалетна и мокро помещение. Къщата е с изолация Баумит, минерална мазилка, инверторен климатик, PVC дограма, окачени тавани с изолация картон, газифицирана и обзаведена. Имот, който си струва да погледнете. Ако искате да запазите час за оглед или да зададете допълнителни въпроси, моля свържете се с нашия брокер Цветомир Йовчев. Той Ви очаква на тел. номер 0884 119 159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio