Оферта No. 13343

24542 EUR ( 47999 BGN )

продава: помещение, гр.Севлиево, Център

Община Севлиево Ползваема площ:32 кв.м. Етаж:1 Телефонни линии:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13343
Агенция "Регент" предлага на вниманието ви, ЗЪБОЛЕКАРСКИ КАБИНЕТ в центъра на гр. Севлиево. Мястото е изклчително удобно и възлово. Освен за зъболекарски кабинет имотът е подходящ за офис, масажно студио, лекарски кабинет и др. Сградата е нова, добре поддържана с удобен достъп от две места, с вход от към улицата и през чакалнята, Кабинетът е със ЗП от 23,34 кв. м. и се състои от едно помещение и тоалетна. Състояниет му е прекрасно газифицирано е, има климатик и вода. Към имота принадлежат иделна част от поземления имот, която се равнява на 16,33 кв.м., 27,360% идеални части от КОРИДОР И ЧАКАЛНЯ цялото от 21,84 кв.м., което се равнява на 5,975 кв.м., 27,360% идеални части от предверие цялото от 4,47 кв.м., 35,54% идеални части от СТЕРИЛИЗАТОР цялото от 2,81кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC, газификация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio