Оферта No. 13359

10226 EUR ( 20000 BGN )

( 12.52 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Априлци

Община Априлци Площ:78 кв.м. Ползваема площ:120 кв.м. Земя:817 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13359
Представяме Ви къща над Новоселски манастир “Св.Троица”. До имота се стига по черен път, минавайки по който ще се насладите на невероятни живописни гледки на околните върхове. В двор от 430 кв.м ви очаква двуетажна къща с каменни основи и застроена площ от 42 кв.м, като единият етаж е приземен и може да се преустрой на механа. Вторият етаж се състои от три стаи и голямо антре. В двора има селскостопанска постройка от 36 кв.м. Ако търсите място, на което да се любувате на спокойствие, красотата на балкана и да сте далеч от комшии, това е вашето място!

Ако това предложение Ви интересува, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Велислава Панайотова на тел. номер 0883 449 060.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio