Оферта No. 13367

24031 EUR ( 47000 BGN )

( 632.39 EUR / кв.м. )

продава: едностаен апартамент, гр.Габрово,

Община Габрово Площ:38 кв.м. Чиста жил.площ:38 кв.м. Етаж:10 Бр.етажи:10 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13367
Предлагаме на Вашето внимание гарсониера за продажба в кв. „Голо Бърдо“, гр. Габрово. Апартаментът е след основен ремонт, със съвременно обзавеждане и оборудване и модерен дизайн. Жилището е напълно готово за нанасяне и Ви спестява неприятни и излишни неприятности с ремонтни дейности. Имотът се намира в търсен район, разполага с всички удобства и освен това е подходящ и за отдаване под наем. Ако искате да погледнете жилището или имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, климатик, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio