Оферта No. 13377

76695 EUR ( 150000 BGN )

( 661.16 EUR / кв.м. )

продава: четиристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:116 кв.м. Чиста жил.площ:116 кв.м. Етаж:1 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13377
Представяме Ви ДВУСПАЛЕН апартамент в централната част на гр.Габрово, заедно с 1/3 от дворното пространство. Жилището е с площ от 116 кв.м, разпределени между две спални, хол,трапезария, кухня, стая с преход към по-малка и санитарен възел. Частично е подменена дограмата с ПВЦ, като е запазена в някои от стаите дървена двукатна. Шпакловано, боядисано и стилно обзаведено с нова мебелировка. Отоплението е решено посредством климатици.

Възможно е отдаване под наем - 600лв. с депозит от 1000лв.

Ако това предложение Ви интересува, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Велислава Панайотова на тел. номер 0883 449 060.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, климатик

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Велислава Панайотова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Велислава Панайотова

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio