Оферта No. 13387

26588 EUR ( 52001 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Етаж:5 Бр.етажи:5 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13387
Продаваният имот представлява тристайно жилище от двусекционна, пет етажна жилищна сграда, попадаща в централна градска част, в нейната най- южна част. В близост до него са разположени Централна поща, МОЛ Габрово, магазини за обслужване на ежедневните и периодични нужди, Спортен комплекс, Пазарен център "Шиваров мост". Жилищният блок е достъпен от бул."Априлов". В непосредствена близост са спирките на масовия градски автобусен транспорт . Жилището съдържа: входно антре, голям вестибюл, който разпределя за - кухня с трапезария и две спални. Състоянието на апартамента е много добро; подовите настилки в апартамента са буков паркет, дограмата е дървена двукатна, банята -тоалетната. Голяма панорамна тераса с източно изложение.

Тази пролет /2021 год/ са събрани средства и се предвижда цялостна подмяна на покривната конструкция.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio