Оферта No. 13389

409 EUR ( 800 BGN )

( 2.27 EUR / кв.м. )

отдава: магазин, 13 km от общ. център

Община Габрово Площ:180 кв.м. Ползваема площ:170 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13389
Предлагаме търговско помещение за отдаване под наем.В него е прекарана водопроводната, канализационната и електрическата инсталации, както е изграден санитарен възел. В момента се извършват довършителни работи. Имотът е директно достъпен от улица "Капитан Дядо Никола", която е с повишен трафик, поради факта, че тя е еднопосочна. Помещението може да бъде разделено на два по-малки магазина.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
вход за зареждане, WC, паркинг, трифазен ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio