Оферта No. 13390

35280 EUR ( 69001 BGN )

( 400.91 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Площ:88 кв.м. Чиста жил.площ:88 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:5 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13390
Представяме Ви тристаен монолитен апартамент в един от най-комуникативните райони на гр.Габрово, а именно кв. Голо бърдо. В блисот се намират училище, детска градина, магазини, търговски център, автобусна спирка. Апартаментът е на първи жилищен етаж, над магазини, с площ от 88 кв.м, разпределени между две спални, всекидневна, кухня, санитарен възел и килер. В две от стаите е сменена дограмата с ПВЦ.

За повече информация и оглед - 0883 449 060 Велислава Панайотова

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio