Оферта No. 13395

31701 EUR ( 62001 BGN )

( 480.32 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Бичкиня

Община Габрово Площ:66 кв.м. Чиста жил.площ:66 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13395
Представяме Ви двустаен тухлен апартамент в района на ОУ "Христо Ботев" с площ 66 кв.м. на трети жилищен етаж в газифицирана сграда. Имотът се намира близо до училище, детска градина, автобусна спирка, магазини и детска площадка. Изложението е изток - запад, има външна изолация и дограма е сменена с ПВЦ, входната врата е блиндирана. Подовите настилки са гранитогрес в коридора и кухнята, ламиниран паркет в спалнята и всекидневната. Жилището се продава с наличното обзавеждане и електроуреди. Едната тераса е усвоена в кухненското пространство.

Ако това предложение Ви интересува, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Велислава Панайотова на тел. номер 0883 449 060.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio