Оферта No. 13398

550 EUR ( 1076 BGN )

( 5.34 EUR / кв.м. )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:103 кв.м. Чиста жил.площ:103 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:4 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13398
Отдава се тристаен луксозен апартамент в центъра на града в новопостроена жилищна сграда, с денонощен портиер за цялата сграда; места за паркиране; парно отопление; топла вода - целогодишно, част от нея се затопля от слънчеви батерии; СОТ и видеонаблюдение . Апартаментът съдържа: кухня, трапезария и хол, обединени в едно просторно помещение, две спални, голяма баня с вана и душ кабина , тоалетна. Жилището е напълно обзаведено с нови поръчкови мебели и ел. уреди - климатици, пералня със сушилня, съдомиална, хладилник, фурна с керамични котлони, микровълнова, кафеварка, плазмени телевизори.

В наемната цена е включено и почистване на апартамента веднъж седмично.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, интернет връзка, локално отопление, телефон, лукс, климатик, СОТ, асансьор, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio