Оферта No. 13406

32000 EUR ( 62586 BGN )

( 80.00 EUR / кв.м. )

продава: сграда, 35 km от общ. център

Община Севлиево Площ:400 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13406
Агенция "Регент" има удоволствието да предложи на вниманието ви,I трети етаж от административна сграда в центъра на с. Стоките. Мястото е изключително живописно с добра инфраструктура. На първия етаж има ресторант, на втория - кметство и поща.

Имотът се състои от 10 стаи, от които 3 по 36 м2 и една заседателна зала от около 60м2, 3 тоалетни и две бани, коридор, сервизни помещения.

Стаите са с ламперия, обзаведени със секции, маси, холни гарнитури и легла.

Помещението е удобно за организиране на семинари, туристическа и хотелска дейност. Селото е разположено на пътя Севлиево - Априлци, на 24км от Севлиево и на 15км от Априлци.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Семра Юнузова

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio