Оферта No. 13411

131330 EUR ( 256855 BGN )

( 230.00 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.София, ЖК "Малинова долина"

Община София Площ:571 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13411
Предлагаме за продажба 571 кв. м. идеална част в регулация, от парцел с обща площ 771 кв.м. в Малинова долина. Трайно предназначение на територията – урбанизирана. Начин на трайно ползване – ниско застрояване до 10 м. Намира се в непосредствена близост до бул. Климент Охридски. Имотът е подходящ за жилищна сграда като разрешената плътност на застрояване е 40%. Ток и вода на границата на имота, както и в непосредствена близост на канализационна мрежа. Граничи с асфалтова улица. Много зеленина, спокойствие и чист въздух в района. Към същия парцел има възможност за допълнително закупуване на 185,5 кв.м. от идеалната част в регулация на имота и за допълнително застрояване. За оглед и повече информация 0887 60 23 24.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, ток, вода, канализация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Красен Дойков

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio