Оферта No. 13415

54709 EUR ( 107000 BGN )

( 7.60 EUR / кв.м. )

продава: парцел, ,

Община Априлци Площ:7202 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13415
Агенция за недвижими имоти РЕГЕНТ представя на своите клиенти парцел в землището на с. Кръвеник, община Севлиево. Имотът се състои от два парцела с обща площ 7202 кв.м.. Единият парцел е в регулация с площ 3354 кв.м., а другият е земеделска земя - Нива, кат. 9. Лека денивелация южна посока. До имота се стига по 100 м. черен път, ток и вода има на границата на имота. Има проект за построяване на четири двуетажни къщи с общо 24 стаи. Разкрива се красива гледка и е идеален за построяване на вилно селище.

За повече информация и оглед - 0883 449 060 Велислава Панайотова
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, виза за проектиране

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio