Оферта No. 13423

50874 EUR ( 99499 BGN )

( 565.27 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Младост

Община Габрово Площ:90 кв.м. Чиста жил.площ:90 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:5 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13423
Предлагаме на Вашето внимание тристаен монолитен апартамент, в много добро състояние. Жилището се намира на тиха улица в един от най-предпочитаните квартали в гр.Габрово - кв.Младост. Апартамента е с изложение изток, първи етаж с площ от 90 кв.м., разпределени в две спални, всекидневна, кухня с трапезария, баня и тоалетна и килер. Сградата е газифицирана и разполага с паркоместа. Към имота прилежи и таванско помещение с площ от 17 кв.м., със собствен санитарен възел. Имота се продава с наличното обзавеждане.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, климатик, газификация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio